Om Invivum

Vi är din trygga och säkra försäkringsförmedlare

Vi kombinerar den stora organisationens tyngd med den lilla aktörens snabbhet och lyhördhet. Vi arbetar med både investeringsrådgivning och försäkringsförmedling. Med möjlighet att kunna välja och sätta samman paket från olika försäkringsbolag utifrån dina önskemål ger vi dig unika försäkringslösningar. Med allt på samma ställe. Enklare än så blir det inte. Med bakgrund och lång erfarenhet från finansbranschen är vår målsättning att tillsammans med dig som kund, hitta en försäkrings-lösning som passar dig eller ditt företag. All rådgivning som bedrivs står under Finansinspektionens tillsyn. Vi är anslutna till Säkra för försäkringsförmedlare med lokal närvaro. Samtliga av våra rådgivare innehar licenser från Swedsec och Insuresec. Vi är din trygga och säkra försäkringsförmedlare.

Horizontal close up of a businessman hand holding a ball point pen, with copy space

Vi har lång erfarenhet inom försäkringar

Invivum AB grundades 2005 med säte i Uddevalla. Vi är anslutna till Säkra för försäkringsförmedlare med lokal närvaro. Vi kombinerar den stora organisationens tyngd med den lilla aktörens snabbhet och lyhördhet.

Vi har lång erfarenhet inom försäkring & sparande och med en bakgrund från försäkring och bank. Vi har en målsättning att tillsammans med dig som kund, hitta en försäkringslösning som passar dig eller ditt företag.

Hur går ett möte till?

Vi gör en nulägesanalys där vi ger dig en inblick i det försäkringsskydd som du och ditt företag har idag. Vi ser över vad som eventuellt saknas eller bör kompletteras. Vi ser över de mål och förväntningar du har samt tar fram en plan för hur du kan nå dit du vill. Hos oss är du trygg, vi ser över ditt engagemang hos oss med jämna mellanrum så du kan ägna dig åt det som förgyller din tid.

Vi skriver uppdragsavtal med alla våra kunder för att ni ska känna er trygga med vårt ansvar. Du får ett kundlogin där du ser hela din ekonomi och försäkringar oavsett om det är hos oss på Invivum eller någon annanstans. Vi samlar helheten på ett ställe. Hos oss ska det vara enkelt och tryggt. Vi är din trygga och säkra försäkringsförmedlare.

Kontakta oss på InVivum 
- din försäkringsförmedlare

Mattias Keynemo
Försäkringsförmedlare
0522-363 22   | mattias.keynemo@sakra.se

Stefan Carlsson
Försäkringsförmedlare
0522-58 90 59   |   stefan.carlsson@sakra.se

Peter Skeppstedt
Administratör Liv
0522-60 28 60   |   peter.skeppstedt@sakra.se

Kontakta oss

E-post
info@invivum.se

Besöksadress
Silentzvägen 4
451 50 Uddevalla

Organisationsnummer
556688-6130

Våra tjänster

Invivum

Copyright © 2022 Invivum AB
Website by Frendberg AGENCY

Scroll to Top